Blueberry Scone
This blog turned out my recipe blog....half... I made blueberry scone using a cooking book. For the first time, it was really really good so that I tried a few times after that, seeking for the first time taste. But it never tasted like the first ones.
Anyway it was good for the first time. If you want, just try it please. By the way, my oven is not reliable so that it might have happened...🙄 Also I designed cake pan, using Scandinavian flower. Store your scones, cupcakes here with your name...
https://www.zazzle.com/lilla_lyng_cake_pan-256799210996170754
このブログは半分レシピブログと化してきました。本に載ってたこのブルーベリースコーンは、初めて作った時は最高に美味しくてお店で買うより全然美味しいと、密かにリピートのレシピとしてキープしていました。が、その後何回やっても最初の時ほど上手に出来ません。温度調整が上手くいかない時の多い私のオーブンのせいかもしれません。とにかく簡単で美味しく出来たので、ベイキング好きの方は是非お試しください。あと、上記の写真のケーキパンはパン入れのお菓子バージョンみたいなものでスイーツを入れておくものです。ベーキング用ではないのでお間違えなく。。。あ、でも今チェックしてみたら、日本のサイトでは買えないみたいです。購入ご希望の方はアメリカのサイトでチャレンジしてみてください。😣